A segítség csak egy kattintásra van!
Online lelki kávézóval segíti a Pázmány hallgatói lelki feltöltődését

lelkikavezolep.jpg„Hozd a kedvenc italodat, és beszélgessünk!” – ezzel a felhívással indítja útjára a Pázmány Péter Katolikus Egyetem azt a kezdeményezést, amellyel a hallgatók lelki feltöltődését és megújulását a megszokottnál is nagyobb figyelemmel kívánja segíteni.

A mostani körülmények nem engedik meg, hogy az emberek személyesen találkozzanak, hogy barátaikkal, ismerőseikkel vagy más közösségek tagjaival fizikai kapcsolatba kerülhessenek. A munkához, a tanításhoz, a tanuláshoz és a kikapcsolódáshoz egész nap csak informatikai eszközöket veszünk igénybe. Belemerülünk a virtuális világba, amely számtalan videót, képet, szöveget kínál, ezek azonban nem adnak valós megoldást a személyes kapcsolatok iránti szükségletünkre. Egy ízletes pizza képe sem csillapíthatja az éhségünket, mert arra csak a valódi étel képes! – hangsúlyozza a kezdeményező Caprioli Alessandro atya, a PPKE egyetemi lelkésze.

Fontos, hogy a vállunkra nehezedő terheket időnként le tudjuk tenni. Amikor úgy érezzük, nem mennek igazán jól a dolgaink és a problémáink egyre mélyebbre húznak bennünket, bizony elkel a segítség. Az online lelki kávézó ezt a lehetőséget kínálja. Őszinte, szívet kitáró beszélgetést, amely aztán tovább lendítheti a sárba ragadt kereket.  

Ha szeretnél egy ilyen online beszélgetésen részt venni, ne habozz!

Időpont foglalás 2020. május 4-től az egyetem Facebook oldalán: https://www.facebook.com/ppke.official/.
(A beszélgetések Zoom alkalmazáson keresztül fognak zajlani.)

Ne feledd: a segítség csak egy kattintásra van!

A Caprioli Alessandro atyával készült interjú itt olvasható.

Pázmány Péter Katolikus Egyetem

süti beállítások módosítása